Alle bowlingnieuws voor u verzameld

Bowling Berkerijs Keerbergn - Nieuws

Hier houden wij u op de hoogte van al het bowlingnieuws in Keerbergen bij Berkerijs. Op deze pagina zal u wekelijks de update terugvinden van de resultaten en de kalender. Zo kan u steeds de rangschikking van de teamcompetitie en individuele resultaten terugvinden.

Clubactiviteiten

Elke maandag-, woensdag- en donderdagavond kan u deelnemen aan onze clubactiviteiten, die voornamelijk bestaan uit een ploegencompetitie (min. 4 spelers per team) en individuele competitie maar ook nevenactiviteiten zoals beker, knock down tornooi scratch & handicap, etc.

Verminderd tarief

Als lid van onze club (lidgeld bedraagt 30 euro) speelt u niet alleen aan een verminderd tarief voor de bowling games, maar maakt u ook kans op mooi prijzengeld op het einde van het seizoen. Leden kunnen gratis genieten van onze heerlijke BBQ tijdens onze jaarlijkse prijsuitreiking.

Nationale competitie

Naast de eigen clubcompetitie spelen er ook een aantal teams in de nationale competitie op vrijdagavond. We hebben al jaren een team in de hoogste klasse (ere-afdeling) spelen en hebben in het verleden al mooie resultaten behaald (verschillende malen kampioen van België & Beker van België).

Schrijf u in op de nieuwsbrief